GARANTİ EDİLEN İÇERİK |
W / W |
Organik Madde |
%38 |
Toplam Azot (N) |
%4 |
Amonyum Azotu (N-NH4) |
%1,5 |
Organik Azot (N) |
%2,5 |
Toplam Fosfor Penta Oksit (P2O5) |
%5,7 |
Suda çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) |
%5,5 |
Suda Çözünür Potasyum (K2O) |
%8,5 |
Toplam Kükürttri Oksit (SO3) |
%2 |
Suda Çözünür Kükürttri Oksit (SO3) |
%1 |
Toplam Humik+Fulvik Asit |
%10 |
Suda Çözünür Bor (B) |
%0,5 |
Maksimum Klor (Cl) |
%0,4 |
Maksimum Ec(ds/m) |
20,6 |
pH |
7-9 |
UYGULAMA ALANI ŞEKLİ ve MİKTARI:
BİTKİ |
KULLANIM DOZU |
KULLANIM DOZU |
KULLANIM ZAMANI |
|
DAMLAMA |
YAPRAK |
|
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık |
3 LT /da |
250-300 cc/100 lt su |
Suya ilk çiçeklenmeden itibaren 10 günde bir defa |
Zeytin, Fıstık, Badem, Nar, Üzüm, Elma, Armut, Kiraz, Vişne, Şeftali v.b. |
1-2 LT/da |
250-300 cc/100 lt su |
Yapraktan ilk çiçeklenmeden itibaren 10 günde bir defa 250-300 cc/100 litre suya |
Pamuk, Mısır, Soya, Yerfıstığı, Çeltik, Ayçiçeği, Tütün, Buğday |
1-2 LT/da |
300-500 cc/100 lt su |
3-5 yaprak oluştuktan sonra hasada kadar 20 gün ara ile |
Kesme Çiçekçilik, Süs Bitkileri |
3 LT /da |
300-500 cc/100 lt su |
Yetişme dönemi süresince 15-20 gün ara ile |
Narenciye, Muz |
2-3 LT/da |
250-300 cc/100 lt su |
Yetişme dönemi süresince 15 gün ara ile |
Kavun, Karpuz, Çilek |
1-2 LT/da |
250-300 cc/100 lt su |
İlk çiçeklenmeden itibaren 10 günde bir defa 250-300 cc/100 litre suya |