// Ertar Kimya - Hoşgeldiniz

PRESTİGE

PRESTİGE

PRESTİGE


  • Ürün Grubu: Gübre
  • Aktif Madde:
  • Ambalaj:
  • Kimyasal Grubu:
  • Formülasyon Şekli:

GARANTİ EDİLEN İÇERİK    W / W
Organik Madde     %38
Toplam Azot (N)   %4
Amonyum Azotu (N-NH4)    %1,5
Organik Azot (N)  %2,5
Toplam Fosfor Penta Oksit (P2O5)   %5,7 
Suda çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) %5,5
Suda Çözünür Potasyum (K2O)  %8,5
Toplam Kükürttri Oksit (SO3) %2
Suda Çözünür Kükürttri Oksit (SO3)  %1
Toplam Humik+Fulvik Asit    %10
Suda Çözünür Bor (B)    %0,5
Maksimum Klor (Cl)  %0,4  
Maksimum Ec(ds/m)  20,6
pH   7-9

UYGULAMA ALANI ŞEKLİ ve MİKTARI:

BİTKİ KULLANIM DOZU KULLANIM DOZU KULLANIM ZAMANI
  DAMLAMA YAPRAK  
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık 3 LT /da 250-300 cc/100 lt su Suya ilk çiçeklenmeden itibaren 10 günde bir defa
Zeytin, Fıstık, Badem, Nar, Üzüm, Elma, Armut, Kiraz, Vişne, Şeftali v.b. 1-2 LT/da 250-300 cc/100 lt su Yapraktan ilk çiçeklenmeden itibaren 10 günde bir defa 250-300 cc/100 litre suya
Pamuk, Mısır, Soya, Yerfıstığı, Çeltik, Ayçiçeği, Tütün, Buğday 1-2 LT/da 300-500 cc/100 lt su 3-5 yaprak oluştuktan sonra hasada kadar 20 gün ara ile
Kesme Çiçekçilik, Süs Bitkileri 3 LT /da 300-500 cc/100 lt su Yetişme dönemi süresince 15-20 gün ara ile
Narenciye, Muz 2-3 LT/da 250-300 cc/100 lt su Yetişme dönemi süresince 15 gün ara ile
Kavun, Karpuz, Çilek 1-2 LT/da 250-300 cc/100 lt su İlk çiçeklenmeden itibaren 10 günde bir defa 250-300 cc/100 litre suya